• Kleman Ágnes grafikája
 • 1

Gyermekek és felnőttek közös mozgásra épülő foglalkozása 18 hónapos kortól. Fejleszti és pontosítja a nagymozgásokat, tudatosabbá teszi a tempó, a ritmus és az irányok kontrollját. A finommotorika és szem-kéz koordináció mellett a tér, az irány és a formaészlelést is fejleszti. Segíti hogy kialakuljon a szociális viselkedés, a szabálytudat, a figyelem és az önbizalom. A testséma kialakítása és a mozgáskoordináció fejlesztése mellett a gyerekek elsajátíthatják az együtt átélt mozgás és játék örömét. A relaxációs masszázs fontosságával és technikáival is találkozhatnak a szülők.

Sportszerekkel ismerkedünk, minden alkalommal valamely képesség fejlesztését helyezve a fókuszba. Labda, babzsák, frizbi, hullahopp-karika és tollasütő segítségével fejlesztjük az egyensúlyérzéket, a labdaérzékenységet, a mozásos ritmusérzéket; és egyebek mellett erősítjük a vázizmokat és a talpboltozatot is. Az ezekkel végzett gyakorlatok mellett szerepelnek olyan eszközök is, melyek kreatív felhasználásával számos más képesség is fejleszthető, pl.: babzsák, mászóalagút, ugrálólabda, ejtőernyő, pad, zsámoly.

Akadálypályán élvezhetik a gyerekek a kúszás, mászás, ugrás, bukfencezés örömeit és kihívásait.

Hétfőnként

9.30 – 10.15
10.30 – 11.15

Jelentkezés és információ:

Takáts Rita
tel: 06 30 900 9927
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

0-3 éveseknek

A kisgyermekek születésüktől szoros kapcsolatban állnak édesanyjukkal. Együtt indulnak felfedezőútra az érzékszervi tapasztalás útján. Ezért számukra közös foglalkozásokat ajánlunk a beszéd-, a zenei- és a mozgásos készségek megalapozására.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Zenés játék félévestől hároméves korig, érzelmi fejlesztés anya és gyermek közös játékán keresztül. A foglalkozáson olyan hagyományos gyermekjátékokkal ismerkedhetnek a résztvevők, melyek mozgásos tevékenységekre épülnek.

  Read More
 • Gyermekek és felnőttek közös mozgásra épülő foglalkozása 18 hónapos kortól. Fejleszti és pontosítja a nagymozgásokat, tudatosabbá teszi a tempó, a ritmus és az irányok kontrollját.

  Read More